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Registros recuperados : 1 | |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Arroz e Feijão. |
Data corrente: |
10/09/2008 |
Data da última atualização: |
30/07/2009 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
BOÊNO, J. A.; BASSINELLO, P. Z.; ASCHERI, J. L. R.; ASCHERI, D. P. R.; DEVILLA, I. A. |
Afiliação: |
Josianny Alves Boêno, UEG, Anápolis; Priscila Zaczuk Bassinello, CNPAF; José Luis Ramirez Ascheri, CTAA; Diego Palmiro Ramirez Ascheri, UEG, Anápolis; Ivano Alessandro Devilla, UEG, Anápolis. |
Título: |
Pasting viscosity profile and cooking time in four varieties of red-rice. |
Ano de publicação: |
2008 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL CONFERENCE OF AGRICULTURAL ENGINEERING; BRAZILIAN CONGRESS OF AGRICULTURAL ENGINEERING, 37.; INTERNATIONAL LIVESTOCK ENVIRONMENT SYMPOSIUM - ILES, 8., 2008, Foz do Iguaçu. Technology for all: sharing the knowledge for development: proceedings... Foz do Iguaçu: SBEA, 2008. |
Descrição Física: |
1 CD-ROM. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Was studied the pasting viscosity profile and time cooked effects in pasting properties of four varieties of rice-red (Tradicional, MNAPB0405, MNACE0501 and MNACH0501, obtained from Program for Genetic Improvement of Rice-Red of Embrapa Half-North-Teresina/PI). |
Thesagro: |
Arroz; Arroz Vermelho; Cocção; Oryza Sativa; Viscosidade. |
Thesaurus NAL: |
rice. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01165naa a2200253 a 4500 001 1217366 005 2009-07-30 008 2008 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aBOÊNO, J. A. 245 $aPasting viscosity profile and cooking time in four varieties of red-rice. 260 $c2008 300 $c1 CD-ROM. 520 $aWas studied the pasting viscosity profile and time cooked effects in pasting properties of four varieties of rice-red (Tradicional, MNAPB0405, MNACE0501 and MNACH0501, obtained from Program for Genetic Improvement of Rice-Red of Embrapa Half-North-Teresina/PI). 650 $arice 650 $aArroz 650 $aArroz Vermelho 650 $aCocção 650 $aOryza Sativa 650 $aViscosidade 700 1 $aBASSINELLO, P. Z. 700 1 $aASCHERI, J. L. R. 700 1 $aASCHERI, D. P. R. 700 1 $aDEVILLA, I. A. 773 $tIn: INTERNATIONAL CONFERENCE OF AGRICULTURAL ENGINEERING; BRAZILIAN CONGRESS OF AGRICULTURAL ENGINEERING, 37.; INTERNATIONAL LIVESTOCK ENVIRONMENT SYMPOSIUM - ILES, 8., 2008, Foz do Iguaçu. Technology for all: sharing the knowledge for development: proceedings... Foz do Iguaçu: SBEA, 2008.
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Registro original: |
Embrapa Arroz e Feijão (CNPAF) |
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